Laugeman Mondverzorging

Tandpasta

Tandpasta
Uitverkocht *Prijzen zijn inclusief btw
Fresh and Clear is een laag-abrasieve tandpasta die tandplaque verwijdert en ongewenste bacteriën op tanden en tandvlees inactief maakt. Bevat Fluoride.
PRODUCTOMSCHRIJVING
Fresh and Clear is een tandpasta die plaque op tanden en tandvlees verwijdert en ongewenste bacteriën inactief maakt. Dit zorgt voor herstel van de bacteriële balans in de mond. Fresh and Clear tandpasta is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van halitose en parodontitis. In een pré clinisch onderzoek is bij een groep patiënten die parodontitis hebben de Fresh and Clear tandpasta onderzocht, daar is een significante verbetering van de gezondheid van het tandvlees van die patiënten waargenomen. Door de unieke formule heeft Fresh and Clear tandpasta een andere smaak en textuur dan de andere tandpasta's.

TE GEBRUIKEN BIJ
Fresh and Clear voor de behandeling van halitose, waarbij de oorzaak van de halitose een irritatie of ontsteking van het tandvlees is zoals gingivitis, parodontitis of ANUG. Bij een ernstige tandvleesontsteking te gebruiken ter ondersteuning van de professionele tandvleesbehandeling.

GEBRUIKSADVIES
Poets tweemaal per dag uw tanden en tandvlees ('s ochtends en 's avonds) met Fresh and Clear tandpasta. Fresh and Clear tandpasta kan net zoals andere tandpasta's met gewone of electrische tandeborstels gebruikt worden. Als u een specifieke gevoelige plek van het tandvlees of een afte heeft kunt u Fresh and Clear tandpasta erop smeren en in laten trekken voor een versnelt effect. Gebruik Fresh and Clear tandpasta in combinatie met het mondspoelmiddel Fresh and Close periodontal solution.