Laugeman Mondverzorging

Schoonmaken

Schoonmaken
Uitverkocht *Prijzen zijn inclusief btw
Verwijder met Fresh and Clean schadelijke bacteriën en schimmels van uw prothese.
PRODUCTOMSCHRIJVING
Fresh and Clean, clansing solution met bacterie- en schimmeldodende werking. Hierdoor worden her- en kruisinfecties in de mond voorkomen. De gepatenteerde formule maakt protheses glazend schoon en bacterievrij en tast rubber en plastic niet aan, waardoor het ook gebruikt kan worden voor de reiniging van tandenborstels, ragers, uitneembare beugels en sportbitjes.
Een van de belangrijkste oorzaken van slechte adem is een herbesmetting van de mond door een mondattribuut. Met gebruik van Fresh and Clean cleansing solution voorkom je herbesmetting, eenvoudig en grondig. Het kan ook gedurende de hele nacht gebruikt worden, zodat de tandenborstel of tongreiniger brandschoon kan worden opgeborgen voor de volgende poetsbeurt.
Fresh and Clean is bovendien uitstekend te gebruiken om protheses, ragers, uitneembare beugels na een koerte periode grondig en hygiënisch te reinigen. Niet alleen bacteriën, schimmels en voedselresten verdwijnen. Zelfs hardnekkige aanslag zoals kalk- en nicotineaanslag krijg je weg. Door de prothese of beugel gedurende langere tijd in de Fresh and Clean te weken verdwijnt de aanslag.

TE GEBRUIKEN BIJ
Schoonmaken en desinfecteren van protheses en sterk vervuilde protheses, bitjes of uitneembare beugels. Ook te gebruiken voor het reinigen van: tandenborstels, tongreinigers, ragers, sportbitjes. Wij raden u aan Fresh and Clean cleansing solution dagelijks te gebruiken bij: halitose, parodontitis en ANUG.

GEBRUIKSADVIES
Spoel de prothese of beugel (of een ander te reinigen product) af met water en plaats het in een bakje of glas. Giet voldoende Fresh and Clean vloeistof onverdund in het bakje, zodat de prothese volledig ondergedompeld is. Laat de vloeistof 5 tot 10 minuten inwerken. Borstel vervolgens na met een (schone) tandenborstel. Bij hardnekkige aanslag of extra intensieve dagelijkse reiniging kun je de prothese zonder problemen enkele uren of zelfs gedurende de nacht in de vloeistof laten liggen.