Laugeman Mondverzorging

Waarom Laugeman

Mondverzorging is voor iedereen belangrijk, maar in het bijzonder voor mensen die last hebben van een ontsteking in de mond, bijvoorbeeld een ontsteking van de tong of keel(amandelen), halitose, gingivitis, parodontitis en/of ANUG. De Laugeman producten zijn speciaal ontwikkeld voor die mensen die tijdens verminderde weerstand onzeker worden van een slechte adem en wat extra mondverzorging kunnen gebruiken, waardoor het probleem verdwijnt.

Gepatenteerde technologie, unieke producten
Laugeman heeft een aantal innovatieve, unieke producten ontwikkeld voor een dagelijkse, totale mondverzorging, die de bacteriële balans in de mond herstellen. De Laugeman producten kunnen door de patiënt dagelijks thuis gebruikt worden, wat het herstel van mondaandoeningen bevorderd.

De Laugeman producten zijn in tegenstelling tot andere mondverzorgingsproducten niet op basis van chloorhexidine of alcohol, het gaat om een geheel nieuwe samenstelling van ingrediënten die samen werkzaam zijn. De Laugeman producten zijn cosmetische producten en medische hulpmiddelen.