Laugeman Mondverzorging

Dental Professionals

U zet zich in voor de beste behandeling van uw patiënten. Laugeman zet zich in voor u. In eigen beheer, maar in nauwe samenwerking met vooraanstaande medici en microbiologen, ontwikkelt en produceert Laugeman producten die u helpen kwaliteit te leveren.

De Laugeman Freshmethod 100% tevredenheid
Als specialist biedt u uw patiënten meer dan een behandeling. U geeft hen weer zelfvertrouwen. Door pijn te verhelpen of esthetisch in te grijpen, raakt uw patiënt weer blij met zichzelf. Wanneer u de vraag krijgt of u een middel weet tegen slechte adem, of wanneer u vermoed dat uw patiënt hier hinder van heeft, kunt u hen acuut meer zelfvertrouwen schenken. Adviseer de Laugeman Freshmethod voor de behandeling van halitose. U krijgt er gegarandeerd waardering voor terug.

Natuurlijk heerst er een taboe op slechte adem. Men vindt het moeilijk om er naar te vragen, en er ongevraagd over beginnen is op het randje van fatsoenlijk. Soms kan het daarom moeilijk zijn om uw patiënt er op een tactische manier op te wijzen. Daarom hebben wij praktijkervaringen van collega's verzameld, die hun patiënten op een respectvolle manier op weg hebben geholpen.

Prodenture Cleansing Solution: reiniging voor professionals
Mondhygiënisten, tandartsen, parodontologen, tandprothetici, tandtechniekers en orthodontisten maken dankbaar gebruik van ons innovatieve product voor reiniging en desinfectie. Dankzij de door en door geteste combinatie van ingrediënten worden prothesen, beugels en instrumenten microbiologisch schoon. Zo beperkt u het (her)besmettingsgevaar en neutraliseert u het risico op kruisinfecties. Prodenture cleansing solution van Laugeman levert een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van uw behandeling.